Pulo Diep Son Sampeyan bakal bebas mlaku ing dalan kasebut lan nonton banyu biru sing bening utawa sekolah iwak sing nglangi tanpa piranti pelindung. Pulo Diep Son kalebu ing Teluk Van Phong, Khanh Hoa, udakara 60km saka kutha Nha Trang. Kapérang saka 3 pulo cilik: Hon Bip, Hon Giua, Hon Duoc. Fitur sing paling penting saka Diep Son yaiku dalan pasir sing dawane meh 1km ing tengah segara, sing nyambungake pulo kasebut. Pengunjung bisa kanthi gampang mlaku saka siji pulo menyang pulo liyane lan njupuk kauntungan saka foto sing luwih jelas ing tengah segara biru sing gedhe banget. Nalika nerangake Diep Son, akeh wong sing langsung mikir babagan jalur mlaku ing jero banyu sing unik. Nalika pasang surut, dalan ilang mung ninggalake segara sing gedhe banget, nanging nalika banyu surut, dalan sing nyambungake telung pulo kasebut katon maneh. Panggonan iki kayane isih mertahanake karakter liar amarga pariwisata durung akeh dimanfaatake, utamane kanthi wujud spontan saka masarakat. Mulane sampeyan bakal ngrasakake swasana sing seger lan adhem. Urip ing pulo uga prasaja lan idyllic. Kanggo nggawe rencana nyenengake luwih trep, pengunjung kudu lelungan menyang Diep Son Island ing Nha Trang saka Desember nganti Juni amarga iki wektu paling becik karo garing, cuaca anget lan udan sethitik. Segara sing tenang ndadekake kapal luwih cepet lan luwih nyaman kanggo pindhah menyang pulo kasebut, mbantu mbatesi risiko wong lara laut. Nanging, kanggo sing ora seneng karo wong akeh lan rame, sampeyan isih bisa nindakake tur ing pulo Diep Son Nha Trang ing wektu sawetara wong kanggo nikmati swasana sing tentrem, sepi lan unik.

Hashtags: #PuloDiepSon

Trip ideas

The recent travel-related discoveries that people have been sharing.