Кога ќе стапнете на островот Ky Co, ќе има плажа со бел песок што се протега под високите карпести планини. Карпите со многу различни форми и големини се протегаат бескрајно, карпите се протегаат директно до морето создавајќи сцена која е и величествена и поетска. Доаѓајќи во туристичката област KỲ CO, ќе ви се восхитуваат. Можете да уживате во шармантната природна глетка, наутро да го гледате изгрејсонцето на море, а попладне да го дочекате зајдисонцето надолу по планината, а посебно нешто што го поседува само ова место е прекрасниот, мирен, свеж воздух. што никаде го нема. Дојдете во Bai Ky Co Quy Nhon овде дефинитивно ќе ви даде интересно чувство со природна убавина. Ова место е навистина одличен избор за доживување на природата со целото семејство – место како Малдивите во Виетнам. Quy Nhon има блага клима, така што можете да дојдете овде во секое време од годината, но за најголема погодност, треба да одите од февруари до август. Во тоа време, времето е кул, помалку дожд е полесен за патување и разгледување.

Hashtags: #KyCoеплажа#плажаKyCo#Виетнам

Trip ideas

The recent travel-related discoveries that people have been sharing.