Kur të shkelni në ishullin Ky Co, do të ketë një plazh me rërë të bardhë që shtrihet nën malet e larta shkëmbore. Shkëmbinjtë me shumë forma dhe përmasa të ndryshme shtrihen pafundësisht, shkëmbinjtë e thepisur shtrihen drejt e në det duke krijuar një skenë sa madhështore dhe poetike. Duke ardhur në Zonën Turistike të KỲ CO, do të admiroheni. Ju mund të shijoni peizazhin simpatik natyror, të shikoni lindjen e diellit në det në mëngjes dhe të mirëprisni perëndimin e diellit poshtë malit pasdite, dhe një gjë e veçantë që vetëm ky vend posedon është ajri i mrekullueshëm, i qetë dhe i pastër. që nuk gjendet askund. Ejani në Bai Ky Co Quy Nhon këtu patjetër do t'ju japë një ndjenjë interesante me bukuri natyrore. Ky vend është me të vërtetë një zgjedhje e shkëlqyer për të përjetuar natyrën me të gjithë familjen - një vend si Maldivet e Vietnamit. Quy Nhon ka një klimë të butë, kështu që ju mund të vini këtu në çdo kohë të vitit, por për lehtësinë më të madhe, duhet të shkoni nga shkurti në gusht. Në këtë kohë, moti është i freskët, më pak shi është më i lehtë për të udhëtuar dhe për të vizituar ndonjë gjë.

Hashtags: #KyCoështënjëplazh#KyCoplazhvietnam

Trip ideas

The recent travel-related discoveries that people have been sharing.