Ishulli Diep Son Ju do të jeni të lirë të ecni në atë shteg dhe të shikoni ujin e pastër blu ose shkopinjtë e peshqve që notojnë pa asnjë pajisje mbrojtëse. Ishulli Diep Son i përket Gjirit Van Phong, Khanh Hoa, rreth 60 km nga qyteti Nha Trang. Ai përbëhet nga 3 ishuj të vegjël: Hon Bip, Hon Giua, Hon Duoc. Tipari më i spikatur i Diep Son është rruga me rërë gati 1 km e gjatë në mes të detit, që lidh ishujt. Vizitorët mund të ecin lehtësisht nga një ishull në tjetrin dhe të përfitojnë nga fotot më të gjalla në mes të detit të pamasë blu. Kur bëhet fjalë për Diep Son, shumë njerëz mendojnë menjëherë për shtegun unik të ecjes nënujore. Në baticë, rruga zhduket duke lënë vetëm detin e pamasë, por kur uji tërhiqet, shtegu që lidh tre ishujt rishfaqet. Ky vend duket se ruan ende karakterin e egër sepse turizmi nuk është shfrytëzuar shumë, kryesisht në formën spontane të njerëzve. Kjo është arsyeja që do të ndjeni atmosferën shumë të freskët dhe të freskët. Jeta në ishull është gjithashtu shumë e thjeshtë dhe idilike. Për ta bërë planin argëtues më të përshtatshëm, vizitorët duhet të udhëtojnë në ishullin Diep Son në Nha Trang nga dhjetori deri në qershor, sepse kjo është koha më ideale me mot të thatë, të ngrohtë dhe pak shi. Deti i qetë e bën më të shpejtë dhe më të rehatshëm lëvizjen e anijeve në ishull, duke ndihmuar në kufizimin e rrezikut që njerëzit të sëmuren nga deti. Sidoqoftë, për ata që nuk e pëlqejnë turmën dhe zhurmën, mund të bëni një turne në ishullin Diep Son Nha Trang në një kohë me pak njerëz për të shijuar atmosferën e qetë, të qetë dhe unike.

Hashtags: #IshulliDiepSon

Trip ideas

The recent travel-related discoveries that people have been sharing.