Doc Let Nha Trang ose Doc Let ndodhet në lagjen Ninh Hai, qyteti Ninh Hoa, Khanh Hoa, rreth 49 km në jug të qendrës së qytetit Nha Trang. Plazhi Doc Let spikat me shtrirjen e tij të gjatë të rërës së bardhë dhe plepat blu që ndan kontinentin nga deti. Doc Let Nha Trang është një nga destinacionet tërheqëse të qytetit bregdetar, me një vijë të gjatë bregdetare, rërë të bardhë të imët dhe ujë të pastër blu. Plazhi Doc Let ka shpate të mëdha dhe të larta rëre që shtrihen deri në det. Gjithashtu për shkak të pengimit të atyre shpateve të rërës, vizitorët do të ndjejnë se çdo hap është ngadalësuar. Vizitorët mund të zgjedhin të udhëtojnë në Doc Let Nha Trang, qytetin Nha Trang me aeroplan ose tren. Vizitorët rezervojnë bileta fluturimi për në aeroportin Cam Ranh, më pas marrin me qira një taksi ose motoçikletë për në Doc Let. Doc Let Beach ka një zonë ku vizitorët mund të kampojnë. Prandaj, mund të përgatisni një tendë ose ta merrni me qira në vend, të sillni ushqim dhe pije, të përgatisni dru zjarri për kamping gjatë natës dhe të zhyteni në muzikën melodioze pranë zjarrit që vezullon me miqtë tuaj. Pranë Doc Let, ndodhet fshati i peshkimit Ninh Thuy që ndodhet jo shumë larg dhe është një destinacion mjaft i famshëm turistik i Nha Trang. Njerëzit e fshatit të peshkimit janë shumë miqësorë dhe të afrueshëm. Këtu, vizitorët do të ndeshen me një portë të bukur fshati të vogël të lyer me gëlqere rozë, rustike por shumë e veçantë. Një përvojë interesante kur vini në fshatin e peshkimit Ninh Thuy është të merrni pjesë në aktivitetet e përditshme të peshkatarëve në fshatin e peshkimit. Me këtë aktivitet, vizitorët do të kuptojnë më shumë për jetën e njerëzve në ishullin e egër.

Hashtags: #DocLetBeachKhanhHoa

Trip ideas

The recent travel-related discoveries that people have been sharing.